O nama

Stavljamo vam na raspolaganje naše tridesetogodišnje iskustvo vrhunske izrade tapaciranog nameštaja. Zajedno sa vama, tragamo za idealnom kombinacijom materijala, boja i detalja koji će vaš životni i poslovni prostor učiniti ne samo udobnijim, već i estetski oplemenjenim.

Decenijsko zanatsko iskustvo i poslednje inovacije iz polja procesa proizvodnje i materijalizacije susreću se u našim fabričkim halama na krajnjem severu Srbije, kreirajući proizvode koji su spremni da postanu deo vaše oplemenjene svakodnevice.

Koristimo najkvalitetnije, sertifikovane domaće i uvozne materijale, dok izbor prepuštamo samo vama. U susretu savremene fabričke proizvodnje i umeća ručne izrade, pružamo vam mogućnost da svaku Extraform garnituru učinite jedinstvenom i zajedno sa nama je skrojite prema svojim specifičnim potrebama i očekivanjima.

Naši pažljivo izrađeni, pouzdani i visoko-kvalitetni komadi nameštaja pružiće vam neponovljivo iskustvo udobnosti i pomoći vam da uživate u svakom trenutku odmora i relaksacije.

 

EXTRAFORMUdobnost koju ćete voleti.

Proces

Naš specifičan proizvodni proces – koji objedinjuje najbolja iskustva iz domena zanatske izrade i serijske proizvodnje – odvija se u savremeno opremljenoj hali površine 5.000 m2. Odgovorni smo prema okruženju i materijalima sa kojima radimo. Sve sekundarne sirovine se prerađuju ili prodaju, čime je uticaj fabrike na životnu sredinu minimiziran.

U okviru proizvodnog kompleksa zasađeno je više od 150 stabala sibirskog bresta. Ambijent u kome radimo važan nam je pre svega zbog naših zaposlenih, koji u Extraform proizvode upisuju karakter pažljivo izrađenih, pouzdanih i visoko-kvalitetnih komada nameštaja.

Extraform svoje proizvode plasira preko trgovačke mreže specijalizovanih kompanija za prodaju nameštaja i distributera. Stalnim razvojem servisa i obukom zaposlenih, kupcima garantujemo prepoznatljivi kvalitet i dugogodišnje zadovoljstvo našim proizvodima.

© 2018 Extraform