O nama

Extraform proizvodi moderan, izbalansiran i savremeno dizajniran tapacirani nameštaj. Svi komadi su izuzetno udobni, izdržljivi i funkcionalni. Atraktivne i uzbudljive forme lako dobijaju lični pečat i imaju bezgranične mogućnosti kada je reč o savršenom uklapanju u okruženje. Naš tim dizajnera i inženjera pažljivo kreira pouzdano i visokokvalitetno izrađene komade nameštaja. Nastojimo da stvorimo proizvode koji prate i daju vrednost ličnom prostoru. Istovremeno verujemo da Extraform nameštaj može javni prostor učiniti podjednako prijatnim kao i lični. Imamo visoke kriterijume u pogledu estetike i materijala koje koristimo, ne zaboravljajući na razumne cene i dostupnost naših proizvoda. Kombinujemo trideset godina iskustva u pravljenju tapaciranog nameštaj sa novim tehnologijama i inovacijama sa polja procesa proizvodnje. U našoj fabrici, na severu Srbije, nastaju komadi od najkvalitetnijih i sertifikovanih materijala iz celog sveta.

Vizuelna udobnost, ekološka svest i održivo, odgovorno i etičko poslovanje predstavljaju suštinu naše vizije. Nastojimo da Extraform proizvodi budu oličenje ovih vrednosti.

Spajanjem savremene fabričke proizvodnje i zanatske, ručne izrade nastaje zaokružen Extraform proizvod.

Proces

Proces proizvodnje je zasnovan na savršenom spoju najmodernije tehnologije i ručne izrade. Težimo besprekornim rezultatima i stoga svaku fazu u procesu od dizajna do proizvodnje, preko prototipa i inženjeringa, do izbora boja i materijala i na kraju distribucije prati i kontroliše tim Extraformovih stručnjaka. Naš nameštaj je namenjen čoveku. Zato pri projektovanju ne gubimo iz vida da će naši komadi biti prisutni u svakodnevnom životu ljudi.

Spajanjem savremene tehnologije u serijskoj proizvodnji i ručne izrade imamo kontrolu nad ekološkim posledicama. Kreiranjem izdržljivog, funkcionalnog i dugotrajnog nameštaja direktno doprinosimo očuvanju životne sredine. Koristimo resurse tako da celokupna proizvodnja što manje utiče na životnu sredinu. Sve sekundarne sirovine se prerađuju ili prodaju, čime je uticaj fabrike na životnu sredinu minimiziran.

© 2022 Extraform - WordPress Theme by UsefulExpPolitika privatnosti i korišćenja kolačića