Rólunk

Az Extraform vállalat a legutóbbi formatervezések szerint készíti el modern és időtálló kárpitozott bútorait. A bútorgarnitúrák minden egyes eleme rendkívüli módon kényelmes, masszív és rendeltetésének megfelelő. A megnyerő és izgalmas formák könnyedén egyedi, sajátos alakzatot öltenek számtalan lehetőséget kínálva arra, hogy a belső környezet tökéletes részévé váljanak.Tervezői és mérnöki csapatunk nagy körültekintéssel kreálja meg időtálló és magas minőséggel bíró bútorgarnitúráink minden egyes elemét. Törekvésünk arra irányul, hogy termékeink eredeti elképzeléseink mentén valósuljanak meg és valamennyi, egyéni belső tér értékét emeljék. Mindazonáltal úgy véljük, hogy az Extraform bútorgarnitúrák nemcsak a magán, de a közösségi teret is ugyanúgy kényelmessé tudják tenni. Az esztétikára és az anyagok minőségére kiemelt figyelmet fordítunk, ugyanakkor ezen tényezők  nem befolyásolják termékeink megbízható árát és jó hozzáférhetőségét. Csapatunk egyesítette 30 év kárpitozott bútorok gyártásában szerzett tapasztalatát a legfrissebb termék technológiákkal és innovációval. A Szerbia északi részén működő gyárunkban magas minőséggel rendelkező, válogatott, a világ minden tájáról behozott alapanyagokból gyártjuk garnitúráink elemeit. Látásmódunk lényegét leginkább a vizuális kényelem, a környezettudatosság, fenntarthatóság, a megbízható és etikus üzleti környezet reprezentálja. Célunk, hogy az Extraform termékek mindezen értékeket szimbolizálják.

Egy teljesen készre gyártott Extraform bútorgarnitúra a modern gyári termelés művészettel és kézművességgel való egyesítésének az eredménye.

Folyamat

A termék előállításának folyamata a legfrissebb technológiák és kézi készítés tökéletes egyvelege. Célunk hibátlan eredmény elérése, ami azt jelenti, hogy a termék előállításának minden egyes szakasza, a tervezéstől a gyártásig – a prototípusoktól a gépészetig, a színek kiválasztásán keresztül az anyagokig – és legvégső soron az elosztásig, az Extraform szakértői csapata által felülvizsgált és ellenőrzött. Bútorainkat a népszerű piacnak szánjuk, emiatt elképzelésünk, hogy termékeink jelen és használatban tudjanak lenni az emberek mindennapi életében.

A modern technológia kombinációin keresztül, melyet leginkább a sorozatgyártás és a hagyományos kézművesség jellemez, a környezeti behatásokat is ellenőrizzük.  Azzal, hogy erős, működésének megfelelő és időtálló bútorokat gyártunk közvetlenül is hozzájárulunk környezetünk megóvásához. Olyan erőforrásokat és oly módon használunk, melyek csekély mértékben befolyásolják környezetünket.  A másodlagos nyersanyagok teljes mértékben feldolgozásra vagy eladásra kerülnek, mely jelentősen lecsökkenti a környezeti behatásokat.

© 2022 Extraform - WordPress Theme by UsefulExpPrivacy & Cookie policy